fbpx

В Івано-Франківську активісти Майдану вимагали відставки керівника УСБУ

Політика 14:13, 19.05, 2014

Під стінами Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області зібралося близько сотні радикально налаштованих представників Самооборони. Вони вимагали відставки керівника управління Миколи Найдича.

Причиною таких вимог люди називають бездіяльність відомства та погрози відкриттям кримінальних справ на активістів Майдану.

Спочатку до людей вийшов представник СБУ для переговорів. Але його 20-хвилинне спілкування з координатором Самооборони Юрієм Тихим результату не дали. Активісти вирішили увірватися в будівлю СБУ та самим "винести" Найдича з кабінету.

Близько сорока представників Самооборони пройшли в коридор управління і побачили, що керівництво структури виходить до них на переговори.

Першим вийшов керівник УСБУ в області Микола Найдич. За ним став особовий склад. Після кількахвилинної розгубленості самооборонівці вирішили не допустити Найдича у будівлю управління. Почалася штовханина. Працівники СБУ намагалися всіляко визволити свого керівника з оточення активістів.

У підсумку активісти домовилися зустрітися з начальником відомства на засіданні Координаційної ради Івано-Франківської області та з’ясувати усі наболілі питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: