fbpx

В Івано-Франківську через відмову налити чарку чоловік вбив пенсіонера

Суспільство 12:42, 19.08, 2014

Працівники міліції Івано-Франківська розкрили вбивство місцевого мешканця, що трапилося під час суперечки між захмелілими чоловіками.

Як повідомили КУРСу у прес-службі УМВС в Івано-Франківській області, до чергової частини Івано-Франківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 52-річної жительки міста про виявлення мертвим її 75-річного батька. Загиблий проживав сам в одній із багатоповерхівок обласного центру.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що напередодні ввечері в помешканні потерпілого відбувалося хмільне застілля, до якого сам господар та його товариш були охочими. А фатальна сварка спалахнула між ними, коли чоловік відмовив у черговій чарці. В якості аргументу 47-річний гість з Галицького району наніс декілька ударів ногами в життєво важливі ділянки тіла, а саме в грудну клітку та шию, відтак покинув помешкання. Пенсіонер залишився без допомоги, а за якийсь час помер.

Наразі підозрюваного галичанина затримано.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення згідно з ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: