fbpx

В Івано-Франківську демонтують незаконні літники та заберуть веломобілі з центру

Суспільство 16:22, 09.07, 2015

Власників "вуличного бізнесу" зобов’яжуть у місячний термін демонтувати самовільно встановлені точки продажу на вулицях Івано-Франківська.

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради розглянули проект рішення "Про демонтаж самовільно встановлених літніх торгових майданчиків та лотків дрібнороздрібної торгівлі".

Згідно з проектом, демонтувати пропонують літній майданчик на вулиці Незалежності, 34 А, поруч пабу "Легенда", майданчик на вулиці Шевченка, 13, роль-бар з торгівлі квасом на Галицькій, 22, поруч із зупинкою.

Окрім цього, роботу припинить прокат веломобілів на Вічевому майдані, а також літній торговий майданчик на вулиці Гарбарській, 39.

Якщо власники майданчиків не демонтують їх самі, то це повинен зробити департамент комунального господарства. Виконком погодив проект рішення в цілому.

Окрім цього, запропонували демонтувати самовільно встановлений літник на вулиці Івасюка – Івана Павла ІІ поруч магазину і кафетерію "Їжачок", де днями була стрілянина. Як зазначив секретар міської ради Микола Вітенко, мешканці прилеглих будинків неодноразово скаржились на шум у цьому місці після 11 години вечора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: