fbpx

В Івано-Франківську Департамент соцполітики зареєстрував 20 поранених бійців АТО

Суспільство 15:07, 07.11, 2014

В Івано-Франківську відбулося засідання Координаційного комітету допомоги учасникам антитерористичної операції на Сході України, на якому вирішували, як допомогти учасникам АТО.

Про це КУРСу повідомили в прес-службі Івано-Франківського МВК.

Координаційний комітет створений з метою координації, опрацювання проблемних питань, розподілу коштів, які поступили на цільовий бюджетний рахунок Івано-Франківська для надання допомоги учасникам АТО. А також для надання відповідних доручень усім структурам виконавчого комітету, підприємствам чи організаціям для того, щоб можна було підтримати учасників АТО.

„Особлива увага приділяється сім’ям поранених та сім’ям загиблих в АТО. На сьогоднішній день на обліку Івано-Франківського Департаменту соціальної політики зареєстровані 20 поранених, є дуже серйозні випадки. Деякі воїни, після лікування, знову поїхали у зону АТО, щоб захищати суверенітет і цілісність України. Департаментом складені соціальні паспорти по усіх загиблих та поранених в зоні АТО, зібрана інформація щодо потреб поранених, членів сімей загиблих. Це земельні і квартирні питання, матеріальна допомога, вирішення майнових питань, які потребують втручання влади. Усі ці питання були заслухані на засіданні Координаційного комітету і взяті нами на особистий контроль”, – повідомила заступник голови Координаційного комітету, директор Департаменту соціальної політики Олександра Заклинська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: