fbpx

В Івано-Франківську ділилися практиками успішних ініціатив в ОТГ

Суспільство 20:19, 12.12, 2017

Сьогодні в Івано-Франківську відбулося засідання круглого столу "Обмін практиками успішних ініціатив в ОТГ. Створення мережі співпраці. Проблеми, плани та перспективи залучення громади до місцевих процесів".

Про це повідомляється на сайті ІФ ОДА.

Захід організовано "Громадським центром "Ділові ініціативи", регіональним партнером програми USAID DOBRE в Івано-Франківській області.

Обговорювалися питання успіхів та проблем громад-партнерів програми DOBRE, досягнень та ризиків, які були у процесі діяльності протягом участі у проекті "Голос громади в місцевому самоврядуванні", що впроваджує "ГЦ "Ділові ініціативи".

Спікерами заходу стали лідери семи ОТГ, які працюють з проектом DOBRE: Білоберізька ОТГ, Старобогородчанська ОТГ, Верхнянська ОТГ, Печеніжинська ОТГ, Більшівцівська ОТГ, Матеївецька ОТГ, Нижновербізька ОТГ, консультанти Громадського центру "Ділові ініціативи", які беруть участь у проекті програми DOBRE.

Зазначимо, що Програма DOBRE працює в семи областях України: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській. DOBRE надаватиме пряму допомогу об’єднаним територіальним громадам-партнерам. В Івано-Франківській області програма впроваджується у семи ОТГ – Печеніжинській, Білоберізькій, Старобогородчанській, Верхнянській, Більшівцівській, Нижньовербізькій та Матеївецькій.

Довідково:

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. "Громадський центр "Ділові ініціативи" є регіональним партнером програми DOBRE в Івано-Франківській області. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: