fbpx

В Івано-Франківську IT-Cluster Academy розпочинає набір на курси Android

Суспільство 12:43, 16.11, 2017

Мобільні додатки уже зараз можна назвати одним із найбільш прибуткових і привабливих сегментів для інвесторів.

За останні два роки вийшло багато гучних продуктів, сервісів та ігор. Це, безумовно, позитивно вплинуло на ринок мобільних розробок.

"У 2017 році світовий ринок мобільних додатків досягнув 77 млрд доларів. Основною причиною такого бурхливого зростання є незмінний ріст продажів планшетів та смартфонів. Сприяє ситуації й те, що розробники операційних систем щорічно намагаються збільшити кількість додатків на своїй платформі",  говорить експерт з роботи мобільних пристроїв ІТ-компанії [bvblogic], викладач IT-Cluster Academy Юрій Яновський.

Складно придумати кращий час, щоб почати розробку своєї програми.
За даними деяких досліджень, більш як 50% користувачів планшетів і смартфонів щодня використовують відеододатки, мінімум раз у день виходять в Інтернет, щодня грають у мобільні ігри.
Аналітики запевняють, що 40% користувачів мобільного Інтернету швидше відмовляться від телевізора, ніж від смартфона.

Інтереси користувачів часто змінюються, але їх загальне число зростає, тобто фактично зростає попит, а разом з ним і пропозиція.

Відчутно виросла кількість додатків до Android. Google вдосконалив керування для розробників і безпеку операційної системи. Google Play уже зараз випереджає інші магазини додатків як за кількістю їх установок, так і з точки зору монетизації.

IT-Cluster Academy розпочинає набір на курси Android:

"Наступні кілька років мобільні додатки залишатимуться трендом,  каже Ю. Яновський,  тож попит на спеціалізовані курси зростатиме".

Зареєструватися на навчання можна ТУТ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: