fbpx

В Івано-Франківську конкурс на найкращу ескізну пропозицію пам’ятного знаку Небесній сотні продовжили до 20 березня

Суспільство 13:24, 19.01, 2015

В Івано-Франківську оголосили продовження конкурсу на визначення переможця ескізних пропозицій пам'ятного знаку "Стіна пам'яті Небесної сотні" на стіні будівлі обласної державної адміністрації на вул. Грушевського, 21.

Про це повідомляє прес-служба МВК.

Учасники конкурсу повинні до 1 березня 2015 р. подати в Департамент містобудування та архітектури заявки на участь у конкурсі. Конкурсні проекти конкурсанти повинні подати до 16 березня, а сам конкурс повинен відбутися 20 березня о 14 год. в залі засідань виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського, 21, каб. 311).

З умовами конкурсу можна ознайомитись в Департаменті містобудування та архітектури (вул. Незалежності, 9, V поверх, каб. 510, тел. 50-84-71) або на сайті www.dma.if.ua

Переможець конкурсу визначається конкурсним журі. Переможцям конкурсу передбачено преміювання: за І місце – 5000 грн, за ІІ місце – 3000 грн, за ІІІ місце – 2000 грн.

Як писав КУРС, 26 грудня минулого року конкурсне журі визначило найкращі ескізи пам'ятного знаку Небесній сотні, однак переможця не обралоНайкращими, на думку журі, є робота авторського колективу Олексія Ласкевича, Романа Домашича та Ольги Супрун і дві роботи скульптора Олександра Горобюка.

Члени журі зійшлися на тому, що жодна з робіт не є досконалою і навіть вибрані ескізи потребують доопрацювання. Тому конкурс вирішили продовжити, але вибрані роботи, так ми мовити, потрапляють у фінал.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: