fbpx

В Івано-Франківську конкурс на перевезення планують провести у травні наступного року

Суспільство 15:25, 11.12, 2014

Виконком Івано-Франківської міської ради не проголосував за проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах.

Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку Івано-Франківська виніс на розгляд виконкому проект рішення про проведення конкурсу на міських автобусних маршрутах. Начальник департаменту Михайло Смушак повідомив, що з 71 оборотного рейсу на 26 закінчилися угоди з перевізниками.

Однак, за його словами, після "прогонки" у першого заступника міського голови департамент змінив проект рішення. Зокрема, у департаменті пропонують проводити конкурс не на окремих маршрутах, а об’єднати їх в лоти.

Крім того, Смушак озвучив пропозицію відтермінувати конкурс до травня наступного року і провести його відразу на всіх маршрутах. Директор департаменту мотивував пропозицію тим, що міська влада планує змінити в місті схему руху.

Так, члени виконкому не підтримали рішення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах та обіцяли повернутися до цього питання в наступному році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: