fbpx

В Івано-Франківську кишеньковий злодій обікрав пенсіонерку

Суспільство 13:55, 05.12, 2014

В Івано-Франківську затримали кишенькового злодія. ​Від рук крадія потерпіла жінка похилого віку, яка їхала у маршрутному таксі по вулиці Вовчинецькій.

Коли пенсіонерка на зупинці вийшла, то побачила, що немає гаманця, в якому було 400 гривень та кредитна карточка із записаним на зворотній стороні пін-кодом. Жінка одразу ж зателефонувала до Івано-Франківського міськвідділу міліції, повідомили КУРСу в СЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

Правоохоронці оперативно спіймали зловмисника. Цей громадянин уже й раніше був судимий за крадіжки, шахрайства та наркозлочини. Лиходія затримали біля банкомату, коли він знімав гроші з картки пенсіонерки.

На сьогодні громадянина затримано в порядку статті 208-ї Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Відомості про цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення згідно з ч. 2 ст. 185 КК України.

Міліція звертає увагу громадян на те, що на ринках чи у крамницях варто остерігатися різного роду шахраїв чи кишенькових злодіїв, а особливо у передсвяткові дні. Тому потрібно зберігати гаманці, документи і мобільні телефони у внутрішніх кишенях одягу, не залишати свої речі без постійного нагляду за ними, а в громадському транспорті слід тримати сумку перед собою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: