fbpx

В Івано-Франківську Lama дасть концерт, щоб допомогти бійцю, який втратив чотири кінцівки. ФОТО

Суспільство 13:15, 29.04, 2015

30 квітня у приміщенні нового концерт-холу "Platinum" відбудеться благодійний концерт відомої української співачки Lama. Зібрані кошти передадуть важко пораненому бійцю Вадиму Свириденку, який втратив чотири кінцівки. Незабаром він ще й стане батьком.

Співачка Lama (Наталія Дзеньків) відвідає свій рідний Івано-Франківськ у рамках проекту "Слухай та підтримуй українське". На концерті лунатимуть як нові композиції, так і хіти з попередніх альбомів.

"Це буде драйв, це буде рок-н-рол, в хорошому розумінні цього слова. Це будуть хороші емоції, позитив, який отримаємо не лише ми. Адже дуже часто, коли ми виступаємо на сцені, ми отримуємо найнеймовірніший настрій. Ці емоції можуть дати мені справжнє щастя в житті. Це те, чим я можу жити, чому я найбільше радію", – розповіла Lama.

Концерт підтримає Благодійна організація "Майбутнє Прикарпаття", волонтери якої під час концерту будуть зі скриньками для благодійних пожертв пораненому бійцю.

"Події в Україні переходять в таке русло, коли міняється в нас свідомість і бачення усього, і навіть такі речі як відпочинок, культура, українська музика переходять в русло співчуття до людей, благочинності, бажання допомогти іншим",  зазначила волонтерка Наталія Перцович.

Поранений в зоні бойових дій Вадим Свириденко втратив всі чотири кінцівки під Дебальцевим. Він перебуває в Опіковому центрі у Києві та потребує лікування, у тому числі йому потрібно придбати дороговартісні канадські протези рук, які посилають імпульси до мозку. Протези для ніг безкоштовно зроблять у клініці в Харкові. Окрім цього, у Свириденка вагітна дружина і він вже незабаром стане батьком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: