fbpx

В Івано-Франківську на БАМі продовжують брукувати тротуари

Суспільство 16:06, 31.03, 2016

Сьогодні, 31 березня, міський голова Руслан Марцінків перевірив стан робіт з укладання тротуарів у мікрорайоні БАМ.

На вул. Сухомлинського у дворі будинку 2 а укладають бруківку на пішохідних доріжках. Заявку на ремонт мешканці подали ще у жовтні, тому вулицю включили у поточний ремонтний план. Цьогоріч, як зазначає міський голова, капітальне оновлення чекає на 18 вулиць, при цьому за клопотанням громади майже на кожній сесії до списку вносять нові об’єкти. Нині паралельно йдуть роботи з брукування на 12 вулицях міста. І це не лише центральна частина, але й мікрорайони, передає прес-служба МВК.

На вул. Довженка, 18 у дворі разом зі встановленням брукованої доріжки тривають підготовчі роботи для ремонту дороги. Також у цьому ж дворі будують церкву, на яку передбачили часткове фінансування з міського бюджету.

"Мікрорайон БАМ – один з найпроблемніших і потребує значного ремонту. Але, на моє переконання, усі частини міста повинні бути на однаково високому рівні, одного зразка. Тому цього року запланували тут чимало робіт. Комплексно брукуємо доріжки, ремонтуємо дороги. Також є проект будівництва на БАМі великого майданчика із зонами відпочинку та дитячими каруселями. Думаю, попрацюємо і в напрямку озеленення мікрорайону",  розповідає Руслан Марцінків.

До слова, найближчим часом розпочнеться брукування міжбудинкового переходу за адресою: вул. Мазепи, 179-183. Таким чином планують органічно поєднати відремонтовані вулиці у цьому районі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: