fbpx

В Івано-Франківську на благодійному аукціоні зібрали понад 6 тисяч гривень для собак

Суспільство 11:11, 28.02, 2015

Благодійна організація "Дім Сірка" провела аукціон, на якому було зібрано кошти для неповносправних собак, якими опікуються волонтери. На продаж було виставлено десять картин відомого франківського художника Романа Бончука.

За словами голови БО "Дім Сірка" Наталії Когут, сьогодні організація утримує три такі собаки. Двом із них уже придбали візочки, але Фіора досі чекає своєї черги. Для того, щоб придбати їй візочок, потрібно ще орієнтовно п’ять тисяч, інформує КУРС із посиланням на Типовий Франківськ.

Крім цього, собаки Юта (скручена задня частина) і Стафі (скручена права лапа), які набули таких вад унаслідок чумки, також перебувають на досить дорогому утриманні.

Провести аукціон волонтери запросили директора модельної агенції "Ювента" Тетяну Терсенову-Заводовську.

Найбільш активними покупцями на аукціоні стало подружжя Оришків, які, за словами ведучої, є постійними учасниками всіх благодійних аукціонів, які відбуваються в Івано-Франківську. Подружжя придбало половину картин, виставлених на продаж.

Всього вдалося зібрати 6300 гривень, які волонтери планують витратити на потреби собак-інвалідів, якими опікується БО "Дім Сірка".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: