fbpx

В Івано-Франківську на fashion-вечірці збирали кошти для пораненого бійця "Айдару"

Суспільство 15:21, 30.08, 2014

В Івано-Франківську відбулася вечірка, присвячена збору коштів для важкопораненого бійця добровольчого батальйону "Айдар" Олега Сухарєва.

Вечірка розпочалася показом модного одягу від місцевої дизайнерки Манани Богачевської. Моделі виходили на імпровізований подіум у сукнях, створених саме для цієї події. "Я відразу ж підтримала таку ініціативу, – розповідає дизайнерка. – Вважаю правильним проведення заходів на підтримку героїв, які відстоюють нашу країну на сході. Фізично не можу бути там, тому намагаюся робити все можливе тут. Крім того, одним із найдієвіших засобів вважаю молитву", пише ГК.

1

Останні дві моделі на показі вийшли в прозорих сукнях, в контрастних, чорному та білому, кольорах. Як пояснює Манана Богачевська, в житті є світло і тінь, добро і зло, воно постійно з нами, і без цього нікуди. На її погляд, це уособлення нашого життя.

Благодійний захід продовжили виступи вокалістів – Діани Сапи, Миколи Ровенка, Софії Бардашевської та багатьох інших. Крім того, на гостей вечора чекав розіграш подарункових сертифікатів та показ фільму.

2

Захід організували й провели друзі бійця. Зокрема, Діана Кабан розповідає, що Олега знає доволі давно. Ідея проведення зумовлена тим, що хлопцеві вже провели 12 операцій, попереду ще ряд хірургічних втручань і довготривала реабілітація. Дівчина розуміє, що нині кожна копійка на рахунку, тому вважає за необхідне допомогти бійцеві одужати.

3

Олега Сухарєва було поранено 27 липня. Боєць "Айдару" отримав дуже серйозні ушкодження, наразі правої руки й ноги хлопець не відчуває. Тож усі небайдужі можуть допомогти хлопцеві стати на ноги, перерахувавши кошти на відкритий рахунок у банку. Реквізити: картка ПриватБанку 5168 7572 5606 9818 (Отримувач – Сухарєв Олег Ігорович), контактний номер телефону: 098-882-47-98 (Мар’яна).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: