fbpx

В Івано-Франківську нагородили найкращих боксерів і тренерів

Спорт 19:37, 05.01, 2019

Федерація боксу Івано-Франківської області та Федерація боксу Івано-Франківська підбили підсумки 2018 року.

Спортсмени отримали іменні кубки та фінансову винагороду, передає Фіртка.

В 2018-му вдалося зробити чимало. На початку року був проведений спортивно-оздоровчий збір. Плідні тренування та підготовка дали свої результати: на зональному чемпіонаті країни серед юнаків франківські боксери привезли 13 медалей, серед них 7 золотих. В результаті Івано-Франківська область здобула перше командне місце у медальному заліку.

Зусиллями федерацій навесні була також організована Міжнародна матчева зустріч з боксу Україна – Італія. На турнір завітало більш як 1,5 тисячі глядачів, а поєдинки цілий тиждень транслював канал Х-спорт.

Окрім того, протягом року франківські боксери привезли чимало нагород зі всеукраїнських та міжнародних чемпіонатів.

А в грудні в Івано-Франківську провели міжнародний турнір IVANO-FRANKIVSK BOXING CUP, присвячений пам'яті Ігоря Гайдамаки. На змагання з боксу завітало близько 300 спортсменів з 6 країн світу.

"В цьому році докладемо максимум зусиль, щоб здобути ще більше медалей на чемпіонатах України, Європи та світу. Всіх з Новим Роком!!!" – каже президент "Федерації боксу м. Івано-Франківська", 4-разовий чемпіон світу з кікбоксингу, фіналіст першості Європи з боксу, чемпіон України з універсального бою, майстер спорту з боксу і тренер спортивного клубу "СПЗ" Віталій Мерінов.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: