fbpx

В Івано-Франківську нагородили кращих "Воїнів року". ФОТО

Спорт 20:23, 15.12, 2016

Сьогодні в Івано-Франківську вже вп'яте відбулась церемонія нагородження юних спортсменів, що займаються єдиноборствами, під назвою "Воїн року".

На захід, крім боксерів, таеквондистів та каратистів, прийшли представники влади – заступник міського голови Олексій Кайда, директор департаменту освіти і науки Ігор Смаль, ректор ПНУ Ігор Цепенда, стронгмен Назар Павлів. Вони висловили свою підтримку цій церемонії та відзначили важливість спортивного виховання юних прикарпатців, пише ГК.

"Зараз такий час, що наше першочергове завдання – забрати молодь з вулиць у спорт, щоб в їхніх головах були думки про олімпійське золото, нагороди, звершення. Міська рада посприяла цьому заходу, адже спортивні свята є дуже важливими", – розповів Олексій Кайда.

Ігор Цепенда зазначив, що за такими церемоніями завжди стоїть важка праця спортсменів, та запросив всіх охочих вступати до Прикарпатського національного університету, щоб займатись в його спортивних залах.

Після цього розпочалась, власне, сама церемонія нагородження. Учасників розділили на кілька категорій за віком: діти, юніори, кадети і так далі. Найкращі юні спортсмени та спортсменки отримували свої нагороди з рук відомих людей Прикарпаття, іноді слухаючи музичні виступи різноманітних артистів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: