fbpx

В Івано-Франківську нагородили найкращого спортсмена місяця

Спорт 17:00, 14.02, 2018

Сьогодні, 14 лютого, в залі засідань виконавчого комітету міської ради відбулось нагородження найкращого спортсмена січня в Івано-Франківську.

За результатами голосування, найкращим спортсменом за підсумками виступів у січні став майстер спорту з таеквон-до Віталій Соловей. Хлопець випередив у голосуванні тенісистку Діану Ходан та легкоатлета Станіслава Сеника, передає прес-служба МВК.

Минулого місяця Віталій Соловей став володарем Кубка Європи з кікбоксингу WAKO (Італія) і бронзовим призером Міжнародного турніру з таеквон-до "Dutch Open" (Нідерланди).

Нагороджував переможця міський голова Руслан Марцінків.

"Для нас важливо запровадити таку щомісячну премію і щомісячну відзнаку. На мою думку, місто є успішним там, де розвинутий спорт. Ми не можемо це зробити на всеукраїнському рівні, але ми може це зробити в своєму місті, щоб популяризувати наших спортсменів. Ця відзнака покаже суспільству, що в Івано-Франківську дбають про спортсменів. Один з наймасовіших видів спорту – це бойові мистецтва, а саме таеквон-до. Дякуємо, що Ви у нас є", – зазначив Руслан Марцінків.

Переможець зазначив, що дуже шкодує про те, що не вдалось виграти турнір у Нідерландах.

"Без поразок не буває перемог. Щодня наполегливо тренуюсь для того, щоб стати ще сильнішим",  зазначив Віталій Соловей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: