fbpx

В Івано-Франківську нагородили "Воїнів року"

Спорт 10:28, 21.12, 2015

В Івано-Франківську провели четверту церемонію нагородження "Воїн року-2015".

Церемонія, на якій вшанували 75 найкращих майстрів єдиноборств Івано-Франківщини, пройшла під гаслом "В єдності сила".

На заході, який проходив у нічному клубі "ElDorado", нагороджували не лише спортсменів, а й тренерів, меценатів та людей, які сприяють розвитку єдиноборств на Прикарпатті. Пам'ятні призи отримали представники таких видів спорту, як тхеквондо WTF, ушу саньда, фрі-файт, вільна боротьба, ушу-кунг-фу, бокс, ММА, греплінг, кікбоксинг та греко-римська боротьба.

Організовували захід завідувач кафедри спортивно-педагогічних дисциплін, професор ПНУ ім. В. Стефаника Ярослав Яців та ініціатор церемонії, президент Центру підготовки чемпіонів "Золотий Дракон" Ігор Йосипів. Підтримали свято Управління молоді і спорту облдержадміністрації, Комітет фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради, а також президент "Фонду волонтерів України", меценат, громадський діяч та директор компанії "Спорт-сервіс" Тимофій Нагорний.

Титул "Воїна року-2015" отримали: Мирослав Попадюк (вільна боротьба), Тарас Грицьків (ММА), Тарас Сапа (фрі-файт), Павло Волков (кунг-фу, саньда), Олександр Чернецький (греко-римська боротьба), Іван Сливінський (греплінг), Олег Стефурин (кікбоксинг), Діана Жолобайло (тхеквондо ВТФ).

"Це ще одна мотивація для спортсменів, які представляють наш край на всеукраїнських, європейських та світових стартах, – говорить Йосипів.  Наші спортсмени впродовж усього року гідно представляли Прикарпаття і неодноразово піднімались на п’єдестал пошани. Ми пишаємось тим, що на їхню честь лунає гімн України".

Наступного року відбудеться вже ювілейна, п'ята церемонія нагородження єдиноборців "Воїн року-2016". За словами Ігоря Йосипіва, організатори зроблять все можливе, щоб свято пройшло на високому рівні з поважними гостями та представниками влади. Також планується світлове шоу і виступи відомих співаків Прикарпаття та народних артистів України.

"Наша ціль незмінна  вшанувати кращих спортсменів та тих людей, які пліч-о-пліч йдуть з нами та допомагають влаштовувати цю таку потрібну подію на Прикарпатті",  зазначив Ігор Йосипів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: