fbpx

В Івано-Франківську новорічну "патріотичну" ялинку планують засвітити 19 грудня спільно з Києвом

Суспільство 10:41, 21.11, 2014

Цьогоріч головна новорічна ялинка в Івано-Франківську буде прикрашена ілюмінацією та бантами в національному синьо-жовтому стилі і буде заввишки близько 20 метрів.

Про це на сьогоднішній прес-конференції розповів міський голова Віктор Анушкевичус. За його словами, ялинку засвітять 19 грудня спільно з Києвом. Саме святкування Нового року буде скромне.

"Ми не будемо витрачати багато коштів. Я зараз працюю над залученням бізнесу. Цього року будуть знижені витрати. Але ялинка буде, свято буде. Будуть залучені управління освіти і культури", – говорить Анушкевичус.

Новорічна ялинка буде прикрашена ілюмінацією і бантами у національних синьо-жовтих кольорах. Урочисте відкриття ялинки планують синхронізувати з Києвом і засвітити її 19 грудня о 18.00 годині.

"Є речі, на які не потрібно жаліти грошей. Ми багато втратили, не захищаючи свій інформаційний простір, не вкладаючи гроші в культуру. Так само, як і на дитину не жалієш кошти, так само і не потрібно жаліти кошти на культуру, на просування українського, щоб не поверталися матрьошки і Діди Морози",  говорить Віктор Анушкевичус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: