fbpx

В Івано-Франківську оберуть "Воїнів року"

Спорт 07:54, 16.12, 2015

У четвер, 17 грудня, відбудеться щорічна церемонія нагородження найкращих єдиноборців Прикарпаття за підсумками 2015 року.

Планують нагородити близько 100 спортсменів – дітей, молодших юнаків, юнаків, кадетів, юніорів, молоді, дорослих в 9 видах спорту. Це тхеквондо WTF, ушу саньда, фрі-файт, вільна боротьба, ушу-кунг-фу, бокс, ММА, греплінг та греко-римська боротьба, повідомляє Sport.if.ua

Окрім того, відзнаку отримають найкращий тренер, меценати та "Воїн року-2015" з кожного виду спорту.

Організаторами заходу виступають завідувач кафедри спортивно-педагогічних дисциплін, професор ПНУ ім. В. Стефаника Ярослав Яців і президент Центру підготовки чемпіонів "Золотий Дракон" з тхеквондо ВТФ, ініціатор свята "Воїн року" Ігор Йосипів за сприяння управління молоді і спорту облдержадміністрації та комітету фізкультури і спорту виконкому міськради та президента "Фонду волонтерів України", громадського діяча та мецената Тимофія Нагорного.

Подія відбудеться в клубі "ElDorado". Для гостей заходу виступатимуть відомі артисти нашого краю, зокрема гурт "Будьмо", Надія Шекеряк, Олег Чигир та Олескандр Малих.

Початок – о 18:00, вхід вільний. Організатори запрошують усіх охочих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: