fbpx

В Івано-Франківську обрали "Містера клубів-2016"

Стиль життя 14:46, 04.04, 2016

У міському Центрі дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання вперше відбулося свято-конкурс, на якому обирали найрозумнішого, найспритнішого, найсміливішого "Містера клубів-2016".

У конкурсних випробуваннях взяли участь дев’ять вихованців з дитячо-юнацьких клубів Центру: "Мангуста", "Золота ракетка", "Богатир", "Бойові рукавички", "Ринг", "Сучасник" та дитячо-юнацького центру.

Конкурсанти показували своє вміння вільно поводити себе на сцені, дефілюючи у молодіжному та стильному одязі; цікаво представляли себе, використовуючи свої таланти та здобутки; змагалися у спортивному конкурсі, який проводився за олімпійською системою "на виліт". У конкурсному випробуванні "Стріла Амура" юнаки дуже виразно, гарно та емоційно читали ліричні вірші про любов. Веселим та цікавим був конкурс "Вчинок джентльмена", у якому учасники пропонували свій вихід із запропонованої життєвої ситуації, проявляючи свої найкращі якості.

Оцінювало наших конкурсантів журі у складі: голова журі – Леся Зваричук, директор міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання; члени журі – Вікторія Глива, заступник директора з навчально-виховної роботи Центру, Наталія Гурик, завідувач методичного відділу та педагоги-організатори  Іванна Федоренко і Олена Гулька.

За результатами конкурсів у трійку лідерів ввійшли: "І Віце-містер клубів-2016"  Івасів Олександр з дитячо-юнацького центру, "ІІ Віце-містер клубів-2016" – Федорович Олександр з дитячо-юнацького клубу "Мангуста". Титул "Містер клубів-2016" виборов Мудрий Ростислав з дитячо-юнацького клубу "Золота ракетка".

У перервах між конкурсами лунали музичні вітання від юних артистів з вокальної школи Ірини Шабан, романтичну композицію виконали вихованці танцювального колективу "Смайл" з дитячо-юнацького клубу "Гарт".

Ведучими свята були члени дитячо-юнацької адміністрації Центру Юлія Чікель та Катерина Колотій.

Всі учасники конкурсу були нагороджені призами, оригінальними дипломи  і солодощами від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: