fbpx

В Івано-Франківську обрали "Принцесу клубів-2015" та "Юного джентльмена-2015"

Стиль життя 19:11, 25.06, 2015

Міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання організував літній бал, на якому обрали "Принцесу клубів-2015" та "Юного джентльмена-2015". 12 юних учасниць та 9 учасників віком від 6 до 10 років боролися за титули. Жодна дитина не залишилася без нагороди.

Такий захід проводиться вже кілька років поспіль і дає можливість дітям проявити свої таланти, вміння себе тримати та комунікувати.

За словами директора Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Лесі Зваричук, якщо для дівчаток існує далеко не один конкурс, то для хлопчиків можливостей показати себе трохи менше.

"Була така ситуація, що мами хлопчиків запитували: "А де наші хлопчики мають себе показувати? Адже дівчатка всюди: "Маленька міс", "Маленька красуня", а для хлопчиків не було нічого. От ми і зробили три роки тому конкурс "Юний джентльмен", – розповіла Леся Зваричук.

За її словами, цього року вперше організували конкурс капелюшків а-ля Катя Осадча, до якого юні принцеси разом з батьками самі виготовляли собі капелюшки. А юні джентльмени виготовляли корони для принцес.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: