fbpx

В Івано-Франківську Ольга Прохорчук презентує поетичну книжку "Привези мені сонця"

Культура 13:06, 19.06, 2014

Поетична збірка «Привези мені сонця» вийшла у літературній аґенції «Discursus» у травні цього року. Перша презентація відбулася в Києві у червні, після чого книжка встигла побувати в Острозі, Нетішині та Львові.

У передмові до книжки письменник Сергій Пантюк зазначає: «У текстах цієї збірки багато доріг, змагань, безсонь, самоіронії і, звичайно, багато сонця, того, якого усім нам часом так не вистачає у безбарвні міжсезонні дні. Сонце для цих віршів дбайливо збиралося по різних містах, країнах і континентах. Воно довго настоювалося по блокнотах і комп’ютерних файлах, щоб зрештою опинитися під цією обкладинкою, яка, сподіваємося, покладе початок іще багатьом книгам, підписаним ім’ям Олі».

Презентація відбудеться 20 червня о 18.00 в книгарні "Є".

Про авторку:

Ольга Прохорчук народилася у другий день зими 1988 року в Нетішині, місті-супутнику Хмельницької АЕС. За 25 років встигла засвоїти три іноземні мови і побавитися у вивчення ще чотирьох, побути студенткою чотирьох університетів, написати кілька десятків віршів і побачити 20 країн. Наразі живе в Києві. Найбільше в житті цінує рух, досвід і людей.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: