fbpx

В Івано-Франківську патрульні оштрафували нетверезого учасника змагань зі слалому

Суспільство 18:18, 30.10, 2016

30 жовтня на вулиці Василіянок патрульні стали очевидцями порушення водій автомобіля "Honda" перетнув суцільну лінію розмітки 1.1, тому поліціанти вирішили зупинити автомобіль.

Чоловік за кермом пояснив, що він брав участь у змаганні зі слалому, яке відбувалося на площі Визволення і було приурочене до Дня автомобіліста і дорожника, інформує прес-служба Патрульної поліції Івано-Франківська.

Під час винесення постанови на водія за порушення ПДР патрульні запідозрили, що той знаходиться у стані алкогольного сп`яніння, бо мав характерні для того ознаки – запах алкоголю з порожнини рота й почервоніння шкіри на обличчі.

Зрештою, водій і не заперечував, що вживав спиртне. Рівень алкоголю в його крові перевищував допустиму норму більш ніж у 5 разів. На водія патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 122 КУпАП (перетин суцільної лінії) та склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп'яніння). Після оформлення адмінматеріалів нетверезий чоловік пересів на пасажирське сидіння і далі за кермом вже поїхав тверезий водій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: