fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • В Івано-Франківську підписали Меморандум про співпрацю між Світовим конгресом українських молодіжних організацій та Міністерством молоді та спорту

В Івано-Франківську підписали Меморандум про співпрацю між Світовим конгресом українських молодіжних організацій та Міністерством молоді та спорту

Суспільство 13:40, 26.08, 2014

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов відвідав 14-й щорічний Форум молодої діаспори, що проходить на Прикарпатті. На ньому було підписано Меморандум про співпрацю між Світовим конгресом українських молодіжних організацій (СКУМО) та Міністерством молоді та спорту.

Голова Світового конгресу українських молодіжних організацій Мирослав Гочак відзначив, що з попередньою владою співпрацю організувати було набагато складніше.

"До цього часу саме Міністерство не працювало систематично з українською молоддю діаспори. Зрозуміло, що попередньому уряду були взагалі нецікаві будь-які відносини з діаспорою. Але зі змінами в Україні ставлення до діаспори змінилося", – сказав Мирослав Гочак.

"Підписання цього меморандуму – це засвідчення нами і мною, як члена Уряду, наших намірів доганяти всі ті напрацювання, які зробила саме молодь і зробив Світовий конгрес українських молодіжних організацій, – сказав Булатов. – Завдяки нашій плідній співпраці повинно стати так, щоб Міністерство молоді і спорту, міністр та інші чиновники стали служити народові, стали допомагати активній молоді рухатися вперед. Світовий конгрес українських молодіжних організацій поєднав їх по всьому світу, і в цьому нема жодної заслуги держави. Це ми хочемо бути дуже корисними для своїх громадян".

Міністр також зазначив, що зараз формується інститут та департамент молодіжної політики, які повинні напрацьовувати справжні корисні для суспільства програми. Булатов закликав молодь вносити свої пропозиції та резюме як щодо керівника департаменту молодіжної політики, так і працівників.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: