fbpx

В Івано-Франківську представили нову очільницю управління культури

Культура 17:20, 17.02, 2016

Сьогодні в Центральному народному домі відбулась підсумкова колегія управління культури виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Заступник начальника управління Любомир Никорак презентував результати роботи у сфері культури та поділився актуальними планами на поточний рік. Одне з прогресивних завдань – створити єдиний електронний читацький квиток для усіх бібліотек міста, повідомляє прес-служба МВК.

На колегії міський голова офіційно представив нову очільницю управління культури Надію Загурську, яка приймає повноваження вже з 23 лютого. Поміж тим, міський голова Руслан Марцінків поділився власним баченням культурного розвитку Івано-Франківська.

"Хотів би попросити, щоб ми місто Івано-Франківськ наповнили різними фестивалями і масовими заходами. У мене є амбітна мрія перемогти в цій сфері Львів. Ми більш українське, більш християнське місто. Ми можемо бути столицею української християнської духовності", – звернувся до присутніх міський голова.

Руслан Марцінків додав, що цього року у бюджет закладені кошти і на проведення фестивалів, і для ремонту закладів освіти, оскільки про це теж не слід забувати. Також Івано-Франківськ, як і раніше, продовжить практику залучення іноземних інвестицій у галузі культури за міжнародними програмами співробітництва та грантами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: