fbpx

В Івано-Франківську проходить благодійний ярмарок "Протидія самотності". ФОТО

Суспільство 13:22, 10.04, 2016

У неділю, 10 квітня, на франківській стометрівці біля кав’ярні “Кімбо” відкрився благодійний ярмарок “Протидія самотності”. На ньому волонтери продають різноманітні солодкі смаколики: тістечка, тортики, печиво, желе тощо. Крім того, маленьким діткам за допомогою спеціальних фарб наносять на обличчя аквагрим-малюнок.

Конкретних цін на ярмарку немає: мінімальна вартість – 10 грн, далі кожен сам вирішує, яку суму хоче віддати, пише Репортер.

За словами одного з організаторів цього заходу Ілони Мурзової, на виручені кошти планується закупівля гостинців для жителів Будинку пристарілих.

"Якщо ми заробимо багато грошей – то зберемо ще й великодні кошики для малозабезпечених людей похилого віку", – говорить Мурзова.

Головне завдання ярмарку, додає вона, – подарувати людям незабутні емоції.

"Ми ходили до соціальних служб, представники яких сказали, що в Франківську є понад тисяча людей похилого віку, які потребують матеріальної допомоги, – каже співоргнізатор заходу Ілона Мурзова. – Буває й таке, що якась бабця або дідусь можуть дозволити собі придбати лише три картоплини”.

Тому Мурзова закликає франківців допомогти цим людям.

Благодійний ярмарок "Протидія самотності" працюватиме до 16:00. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: