fbpx

В Івано-Франківську пройде аматорський турнір з фрі-файту

13:56, 27.05, 2015

6 червня 2015 року у м. Івано-Франківськ пройде Відкритий аматорський турнір з фрі-файту серед дітей, юніорів та дорослих ім. Павла Федорука.

12Організатори турніру:

  • Комітет фізичної культури та спорту Івано-Франківської міської ради

  • Івано-Франківська обласна федерація бойових мистецтв

  • Івано-Франківський обласний осередок федерації фрі-файту

  • Кафедра спортивно-педагогічних дисциплін ПНУ ім. В. Стефаника

Мета заходу – розвиток та пропаганда фізичної культури і спорту, бойових мистецтв та контактних єдиноборств, зокрема фрі-файту, серед населення м. Івано-Франківська, а також сприяння його впровадженню у практику фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи як ефективного засобу фізичної, моральної підготовки і виховання, сприяння організації змістовного відпочинку молоді.

Змагання пройдуть у спорткомплексі "Олімп" Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника (вул. Академіка Сахарова, 38).

Турнір було започатковано з ініціативи тренерського складу спортивного клубу "Вікінг", за підтримки рідних та близьких Павла Івановича Федорука. Вже втретє в нашому місті поборються за перемогу спортсмени змішаного стилю. В змаганнях зможуть взяти участь як діти від 10 років, так і дорослі фрі-файтери.

Родзинкою цьогорічного турніру стануть бої сучасних гладіаторів у восьмикутнику, адже в рамках заходу пройде фінал чемпіонату України з фрі-файту дивізіону "Еліта" в розділі "ММА". 

Для участі в турнірі запрошуються спортивні клуби та організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: