fbpx

В Івано-Франківську розпочалися міжнародні змагання з вільної боротьби

Спорт 09:49, 19.04, 2015

18 квітня в Івано-Франківську розпочалися міжнародні змагання з вільної боротьби на вшанування прикарпатських ветеранів цього виду спорту.

В урочистому відкритті взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Басараб та начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації Ростислав Микитюк, повідомляють в Івано-Франківській ОДА.

Виступаючи перед молодими спортсменами, перший заступник голови облдержадміністрації подякував їм за щоденну працю, прагнення до розвитку та самовдосконалення.

"Ваша постійна праця та важкі тренування є запорукою високих результатів. Прикарпатські спортсмени прославляють нашу державу на міжнародному рівні. Сьогодні ми проводимо восьмий турнір на честь ветеранів вільної боротьби, адже саме їхній приклад спонукає молодь займатися спортом. Бажаю молодим спортсменам справедливих перемог, а нашим ветеранам міцного здоров'я та усіляких гараздів", – звернувся до учасників заходу Сергій Басараб.

За словами голови Івано-Франківської обласної федерації з вільної боротьби в області Едуарда Прощука, у змаганнях візьмуть участь близько двохсот спортсменів, зокрема і представники Словаччини та Молдови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: