fbpx

В Івано-Франківську школярі презентували свої буктрейлери. ВІДЕО

Культура 20:39, 21.03, 2019

Книжка – найкращий друг молоді. В Івано-Франківську залучають юнацтво до читання в рамках щорічного фестивалю "Тиждень юнацької книги". В обласній бібліотеці для юнацтва провели презентацію буктрейлерів.

Учасники презентації – постійні відвідувачі бібліотеки. Це учні 9-11 класів загальноосвітньої школи №3 та гімназії №3. Вони продемонстрували власноруч створені буктрейлери. Для своїх робіт обирали як класичну літературу, так і сучасні видання. Кожен намагався, окрім стислої рецензії, донести до свого глядача й певну власну ідею, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Різноманітність форм буктрейлерів дає можливість юним читачам сповна проявити власний творчий потенціал. А ще спробувати себе у різних ролях: сценаристами, монтажерами, акторами й режисерами. Серед представлених робіт були: слайд-шоу, усно начитані розповіді, змонтовані нарізки фільмів, сценічні постановки та навіть мультфільм польською мовою.

Для подальшого заохочення до читання учасникам презентації подарували книги та закладки. Це невеличкі призи для справжніх любителів літератури.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: