fbpx

В Івано-Франківську шоумен Олександр Педан презентував новий спортивний рух "JuniorZ". ВІДЕО

Спорт 12:56, 16.03, 2018

Фізична культура – по-сучасному. Викладачам фізичного виховання JuniorZ пропонує цикл семінарів щодо проведення змістовних розважально-ігрових занять.

В Івано-Франківську презентували проект "JuniorZ". Його ініціатор – відомий український шоумен та телеведучий Олександр Педан. Він переконаний, активний рух здатен кардинально змінити уявлення і підхід до звичних, часто непродуктивних уроків фізкультури. Адже нинішні школярі надають перевагу смартфонам, а не спорту, інформє прес-служба МВК.

Проект "JuniorZ" покликаний не лише зацікавити школярів фізкультурою, а й відкрити для них нові види спорту. Відтак в рамках співпраці міський голова Руслан Марцінків та Олександр Педан підписали меморандум. Він передбачає, що для міських освітніх закладів придбають необхідний спортінвентар та запровадять шкільні ліги.

Водночас Івано-Франківська мерія оголосила премію "Найкращому вчителю фізкультури". Переможець отримає 20 тисяч гривень. Умови конкурсу поки що узгоджуються. Проте основною вимогою буде інтеграція у навчально-виховний процес нових видів спорту.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: