fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • В Івано-Франківську створять обласне комунальне підприємство для розвитку масового футболу

В Івано-Франківську створять обласне комунальне підприємство для розвитку масового футболу

Спорт 19:09, 09.10, 2018

На найближчу сесію Івано-Франківської обласної ради на голосування буде винесене рішення про створення комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради "Хет-трик Арена". Його власником будуть територіальні громади сіл, селищ та міст області.

Як зазнечено у проекті статуту майбутнього підприємства, створюється воно з метою розвитку інфраструктури спортивної бази для дитячо-юнацького та масового футболу, пише IA ZIK.

Основними напрямами діяльності буде надання послуг з організації фізкультурно-спортивних та спортивно-видовищних заходів, проведення групових та індивідуальних занять з фізичної культури і спорту згідно з абонементами та квитками.

Також йдеться про розвиток дитячо-юнацького та аматорського футболу, організацію фізкультурно-спортивної та оздоровчо-рекреаційної роботи, спрямованої на зміцнення здоров’я всіх верств населення та впровадження здорового способу життя і створення умов для спортивного дозвілля серед громадян.

Підприємство створюють для того, щоб воно опікувалось стадіоном, який рік тому збудували в Івано-Франківську за стандартами УЄФА. На нього УЄФА виділила 8,5 млн гривень, а міський та обласний бюджети – майже 5 млн гривень. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: