fbpx

В Івано-Франківську Центр підтримки сім’ї запрошує батьків з дітьми на спільний відпочинок

Суспільство 20:40, 31.07, 2018

Днями у розважальному комплексі працівники Центру підтримки сім’ї, який реалізовує Карітас Івано-Франківськ, організували одноденний родинний табір для сімей зі сходу України та місцевих мешканців. Діти розважалися на батутах, ходили лабіринтами, до малечі приєднувалися й батьки.

Родинна зустріч об’єднала чотири сім’ї – дві сім'ї внутрішньо переміщених осіб, одну місцеву багатодітну сім'ю та одиноку маму з дитиною.

Едуард Банцов прекрасно розмовляє українською мовою. Чоловік з родиною переїхав з Донецька, як тільки почалася війна. Голова родини зізнається, що спершу було важко, адже у родині п’ятеро дітей – двоє власних та троє прийомних. Однак тепер вони  вдячні Богу та добрим людям, які трапилися на їхньому шляху.

"Я можу сказати, що наша сім'я вже повністю інтегрувалася у місцеве населення, – говорить Едуард, – однак ми цим завдячуємо доброті та щирості місцевих людей, нам допомагали і грошима, і одягом, і продуктами харчування".

Багатодітна сім'я вдячна Центру підтримки сім’ї за екскурсії, походи у розважальні центри, майстер-класи, адже зізнається, що не завжди вистачає коштів, аби влаштувати якісне дозвілля для п'ятьох дітей.

Поки з дітьми займалася асистент родини, дорослі спілкувалися з психологом.

На завершення усі разом – батьки та діти – пограли у настільну гру "Сімейна піца". Гра навчає слухати та краще розуміти співрозмовника.

Такими родинними зустрічами Центр підтримки сім’ї пропагує спільне дозвілля батьків та дітей та допомагає інтегруватися внутрішньо переміщеним особам у місцеве середовище.

"Дорослі змогли відволіктися від щоденних турбот та весело провести час з дітьми – таким чином вони налагоджують спілкування, адже відомо, що між батьками та дітьми час від часу виникають непорозуміння, – говорить керівник Центру підтримки сім’ї Наталя Козакевич. – У разі потреби кожен може звернутися за консультацією до нашого психолога. Сімейні зустрічі у Центрі підтримки сім’ї відбуваються раз на тиждень. Запрошуємо усіх охочих!".

Центр підтримки сім’ї розташований за адресою: Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 7 (готель Станіславів), офіс 313. Додаткова інформація за телефонами: 068-950-3278, 095-010-3820

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: