fbpx

В Івано-Франківську в неділю відбудеться святковий забіг "Коляда Run"

Спорт 16:56, 16.12, 2014

У неділю, 21 грудня, на Вічевому майдані в Івано-Франківську стартує святковий забіг "Коляда Run", учасники якого будуть в новорічних костюмах.

Вирішили організувати такий захід наприкінці 2014 року, оскільки в січні розпочинаються свята і багатьом буде не до бігу. Ідеолог проекту Сергій Караванець розповів, що ідея такого заходу виникла спонтанно.

"Посеред листопада я зрозумів, що Півмарафон уже відбули, відбігли. І коли я сам продовжив тренуватися бігати (бо я на тому етапі, що вже не можу не бігати), я зрозумів, що люди десь зникли. Прийшла середина листопада – і бігунів не стало у Франківську… Є ще багато стереотипів, що зима – це погана пора для тренувань, для спорту, це пора, коли можна тільки в тренажерах чи фітнес-клубах сидіти, в кращому випадку. А зима – це нормальний період року, коли треба бігати. Ми вирішили показати це Івано-Франківську",  розповів Сергій.

Забіг вирішили організувати у формі свята, щоб до нього було цікаво долучитися якомога більшій кількості людей.

Однією з обов’язкових умов участі є наявність новорічного костюму, щоб зробити забіг якомога барвистішим. За словами організаторів, якщо учасники з певних причин не зможуть одягнути повний новорічний костюм, а лише певний його атрибут, кінець світу не настане. Організатори теж будуть в новорічних костюмах.

Маршрут пролягатиме по вулицях Незалежності – Мельника – Сахарова  Бандери – Лепкого – Василіянок – Галицька – Вічевий майдан. Загальна протяжність маршруту – 5 км.

Усіх учасників чекають подарунки, призи, колядки та інші розваги.  

Для участі в забігу обов’язкова реєстрація за посиланням >>. До 17 грудня вартість реєстрації – 75 гривень, 18 та 19 грудня – 100 грн.

Сьогодні під час прес-конференції організатори "Коляда Run" презентували третій мотиваційний ролик, присвячений забігу:

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: