fbpx

В Івано-Франківську відбудеться Фестиваль дитячого дозвілля: діти збиратимуть гроші для поранених в АТО

Суспільство 12:40, 17.09, 2014

21 вересня на Вічевому майдані вдруге відбудеться Фестиваль дитячого дозвілля. З 11.00 до 16.00 батьки та діти зможуть побачити більшість дитячих гуртків, які діють в обласному центрі.

Минулорічний фестиваль показав, що в Івано-Франківську діє багато різноманітних гуртків: спортивних, вокальних, мистецьких та технічних. Цього ж року формат фестивалю збережеться, але набере більш патріотичного забарвлення, повідомили КУРСу на прес-конференції.

За словами організатора фестивалю Вікторії Шахоріної, під час заходу відбуватиметься безліч конкурсів та розваг, виставка моделей літаків, запуск ракет, дитячий брейн-ринг на тему історії України. Також усі іванофранківці зможуть долучитися до благодійного ярмарку "Дитяче милосердя", в рамках якого продаватимуть вироби, які змайстрували діти своїми руками. А виручені кошти направлять на лікування поранених в зоні АТО іванофранківців.

"Сьогодні цей фестиваль актуальний, як ніколи раніше. Діти з усіх боків отримують інформацію про війну, поранених, про насильство. Ми повинні зробити все, щоб діти мали щасливе дитинство, дозвілля без пострілів", – наголосила Вікторія Шахоріна.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: