fbpx

В Івано-Франківську відбудеться міжнародний фестиваль психології "Життя як диво"

Суспільство 14:34, 23.03, 2015

28-29 березня Івано-Франківськ прийматиме унікальний та масштабний захід – фестиваль розвитку особистості "Життя як диво".

До Франківська прибудуть 30 психологів, коучів, мотиваційних спікерів і проведуть 50 майстер-класів за 2 дні, повідомляє КУРС із посиланням на організаторів заходу.

Рубрики фестивалю: психологія, бізнес-тренінги, особистісній розвиток, хенд-мейд майданчик, духовні практики, розвиваючі ігри.

Одночасно на території фестивалю будуть проходити до 6 лекцій та майстер-класів із різних тематик, і кожен із гостей матиме можливість обрати ту тему, яка його цікавить більше за все.

"Формат фестивалю – ідеальний майданчик для тих, хто цікавиться психологією, здоровим способом життя, саморозвитком. Знання, що їх можна отримати на фестивалі, – це база, фундамент для того, аби відкрити нову сторінку свого життя. Саме ці знання дають сили та натхнення на те, чого ви дійсно хочете", – розповідає співорганізатор проекту – найтитулованіший арт-терапевт України, кандидат наук, професійний психолог Олена Тараріна.

"У рамках проекту на фестиваль БЕЗ ОПЛАТИ запрошуємо всіх волонтерів, що працюють із родинами воїнів, займаються реабілітацією дітей із зони АТО та благодійністю у будь-якому іншому форматі. Для них це може стати профілактикою емоційного вигорання, базою нових професійних контактів із психологами та колом моральної підтримки. Також будемо раді бачити переселенців зі східних областей, аби морально підтримати людей у складних життєвих обставинах", – каже організатор Марина Воротинцева.

Для участі треба зареєструватись за тел. 050-58-77-990, 096-318-52-00.

Також більше можна дізнатись на сайті фестивалю.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: