fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • В Івано-Франківську відбулося попереднє вимірювання траси Кубка Європи-2015 зі спортивної ходьби

В Івано-Франківську відбулося попереднє вимірювання траси Кубка Європи-2015 зі спортивної ходьби

Спорт 10:33, 03.10, 2014

Представник Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій Тадеуш Дзіконський виміряв трасу, на якій незабаром відбудеться Кубок "Вечірній Івано-Франківськ", а у травні наступного року – Кубок Європи. Трасу вимірювали представник IAAFта AIMS Тадеуш Джєконскі і представники ФЛАУ Іоланта Хропач і Юрій Кострицький.

Траса пролягатиме вулицею Незалежності від вулиці Франка до кінотеатру "Космос". Старт і фініш заплановано навпроти пам’ятника Іванові Франку. Довжина кола складе 1 км, інформує sport.if.ua.
Для проведення Кубка Європи на цій ділянці траси в Івано-Франківську потрібно буде змінити асфальт, після чого трасу виміряють з метою сертифікації.
"Траса в Івано-Франківську хороша, з широкими поворотами, а це дуже важливо для того, щоб атлети не знижували темп. Щодо укладання асфальту, то це можна зробити за 6-7 днів, а до Кубка Європи ще залишається півроку", – зазначив Джєконскі.
Тадеуш Джєконскі також висловив  упевненість у тому, що підготовка до Кубка Європи пройде добре, адже Івано-Франківськ має традиції у проведенні міжнародних змагань зі спортивної ходьби і цьогоріч прийме вже 18-ий за ліком Кубок "Вечірній Івано-Франківськ".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: