fbpx

В Івано-Франківську відбувся майстер-клас з кулінарної майстерності

Стиль життя 10:25, 28.11, 2014

Вкотре в Інституті туризму з ініціативи директора Інституту туризму професора Володимира Великочія відбувся майстер-клас кулінарної майстерності.

Черговий майстер-клас нещодавно відбувся в Інституті туризму у навчально-виробничій лабораторії "Гастроательє". На майстер-класі були присутніми багато студентів та викладачів Інституту туризму. Велика кількість гостей мали змогу побачити приготування страв завдяки онлайн-трансляції в їдальні на першому поверсі Інституту туризму, пише ГК.

kuhar 1

Майстер-клас проводив досвідчений майстер кулінарної страви, шеф-кухар кулінарної майстерності "Комельфо" Інституту туризму Олег Прокопець. Асистували віртуозу студенти третього курсу напряму підготовки "Готельно-ресторанна справа". 

 

kuhar 5

Програма майстер-класу передбачала приготування біф-стейку під соусом з червоного вина та смаженою цибулею, а також шоколадного фондану з кулькою морозива та карамеллю. Присутні із неприхованим захопленням стежили за кожним рухом вправної роботи майстра, з-під рук якого один за одним на столі з'являлись справжні шедеври кулінарної майстерності. Чималим успіхом користувався й наступний пункт програми заходу – дегустація приготованих Олегом Прокопцем страв. М'ясні страви та десерти відзначались не лише апетитним естетичним виглядом, а й неповторно ніжним смаком.kuhar 4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: