fbpx

В Івано-Франківську відбувся турнір з плавання серед ветеранів "Мастерс”. ВІДЕО

Спорт 10:20, 27.02, 2018

За Кубок першості в басейні змагалися спортсмени та аматори з різних куточків України. Вони долали дистанції 50, 100 та 200 метрів в особистому заліку. Учасники плавали у стилях за вибором: "батерфляй", "брас", "кроль" та на спині.

Після першого запливу спортсмени переводять подих. Кажуть, на змаганнях "Мастерс" важливий не результат, а участь. В басейні ветерани спорту демонструють, в першу чергу, силу волі та духу, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Під час запливу "Мастерс" встановлено новий рекорд України. В категорії 100 метрів на спині свої сили спробував львів’янин Сергій Абдулаєв. Він випередив попередній результат на 2 секунди, подолавши дистанцію за 1.03 хвилини. Чоловік у басейні з 7 років. Нині спортсмен тренує дитячу команду на відбірковий чемпіонат з плавання. Встановлений рекорд Сергій Абдулаєв присвятив своїм вихованцям. З 2-ї спроби плавець увійшов в історію всеукраїнської першості.

Змагання відбувалися в Коледжі фізичного виховання. Наразі це єдиний в місті плавальний басейн, придатний для проведення спортивних заходів на належному рівні.

Це перший турнір серед ветеранів Всеукраїнської Асоціації плавальних клубів "Мастерс" в цьому сезоні. Всі учасники отримали грамоти та нагороди за здобуті призові місця.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: