fbpx

В Івано-Франківську відкрили перший магазин органічної продукції. ФОТО

Стиль життя 18:04, 27.08, 2017

Сьогодні, 27 серпня, в Івано-Франківську на вулиці Володимира Великого, 13 відкрився перший магазин здорового харчування "Терра Органіка".

Власниця нового магазину Галина Бдаві розповідає, що органічна продукція в Івано-Франківську вже продається, однак знайти великий її асортимент в одному місці дотепер було складно. 

1

До відкриття власного бізнесу жінку підштовхнуло народження онука.

"Все, що ми не реалізували у власних дітях, хочеться реалізувати саме у внуках. Хочеться ростити дитину правильно, а головне для здорового росту – правильне харчування",  каже пані Галина.

У магазині "Терра Органіка" можна придбати не лише органічні продукти харчування, а й безпечну косметику та побутову хімію. 

"У цьому магазині зможуть придбати продукцію вегетаріанці, вегани, сироїди, а також є пропозиції для діабетиків. В нас є багато продукції зі стевією  замінником цукру, який допомагає регулювати його рівень в організмі",  розповідає власниця магазину.

Наразі уся продукція українських виробників.

Консультант Юлія Липак пояснює, що органічні продукти значно здоровіше вживати, аніж звичайні: для їх вирощування і виготовлення не використовуються хімічні пестициди, хімічні чи синтетичні мінеральні добрива, гормони та стимулятори росту. Категорично забороняється застосування ГМО. Тварин годують виключно натуральними кормами. А виробництво органічної продукції сертифікується на кожній стадії: від обробки полів до випуску готового товару. Все відповідно маркується.

2

"Органічні продукти принесуть організму вдвічі, ато й втричі більше користі, адже не містять хімії, яка вбиває корисні речовини,  ділиться Юлія.  Якщо, наприклад, говорити про м'ясо, наповнене антибіотиками, то від нього вже майже немає користі, там мало білка".

Ще поки магазин готувався до відкриття, з'явилося чимало потенційних клієнтів, які з нетерпінням чекали можливості придбати органічну продукцію. Вони прийшли і сьогодні.

"Мені дуже подобається десертний хліб, і я дуже рада, що його тут "вполювала". Скуштую ще й морквяний, оскільки комбінація досить цікава,  радіє клієнтка Галина.  Я задоволена і скуповуватися тут однозначно буду… Тут дуже багато продуктів, які мене ще зацікавлять". 

3

Власниця магазину обіцяє зберігати помірну цінову політику, щоб заохочувати людей до здорового способу життя та харчування.

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: