fbpx

В Івано-Франківську відзначили кращих спортсменів 2014 року

Спорт 12:08, 29.12, 2014

Комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради кубками та грамотами відзначив кращих спортсменів та тренерів міста за підсумками 2014 року.

Загалом протягом 2014 року івано-франківські спортсмени на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях здобули 166 медалей. Також десять спортсменів виконали нормативи майстра спорту України.

Заступник міського голови Івано-Франківська Михайло Верес від імені міського голови та виконавчого комітету привітав усіх спортсменів та побажав покращити свої досягнення у 2015 році.

"166 медалей у цьому році завоювали спортсмени, які живуть в Івано-Франківську, – говорить Михайло Верес.   Ми прекрасно знаємо, що стоїть за цими медалями, це надзвичайно велика праця кожного».

Заступник міського голови зазначив, що протягом 2014 року міській владі вдалося зберегти мережу спортивних закладів.

"Нам приємно, що у 2014 році нам удалося зберегти усю мережу спортивних шкіл. На сьогоднішній день понад 5 тисяч школярів займаються у спортивних школах, це більше 23% від усіх школярів",  відзначив Верес.

Нагородження спортсменів відбулося у семи номінаціях. Серед яких: кращі спортсмени міста серед олімпійських видів спорту, кращі спортсмени міста серед неолімпійських видів спорту, кращі тренери міста, відкриття 2014 року, меценат спорту 2014 в місті Івано-Франківськ, кращі організатори спортивно-мистецьких свят та партнер Комітету фізкультури та спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: