fbpx

В Івано-Франківську відзначили третю річницю створення в місті патрульної поліції. ФОТО

Суспільство 10:48, 09.02, 2019

Три роки тому дві сотні полісменів перед прикарпатською громадою урочисто склали Присягу – служити і захищати. З цієї нагоди найкращих патрульних нагородили подяками і грамотами обласного главку поліції, облдержадміністрації та облради, Івано-Франківської міської ради і Департаменту патрульної поліції.

Патрульних поліцейських привітали начальник Головного управління Національної поліції в області Володимир Голубош, керівники обласної державної адміністрації, обласної та Івано-Франківської міської рад.

Голубош подякував поліцейським за самовіддану службу, побажав їм міцного здоров’я, професійного росту, злагоди і благополуччя в сім’ях.

Також патрульних привітали заступник голови ОДА Роман Маланій і перший заступник голови міста Івано-Франківська Микола Вітенко, які наголосили на важливості реформування правоохоронної системи на теренах Івано-Франківщини та висловили впевненість, що рівень безпеки громадян буде зростати.

З нагоди свята найкращих франківських патрульних нагородили подяками і грамотами обласного главку поліції, облдержадміністрації та облради, Івано-Франківської міської ради і Департаменту патрульної поліції. А начальник ГУНП в області Володимир Голубош вручив командирові взводу Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області капітанові поліції Дмитру Рижку відзнаку МВС України – іменну вогнепальну зброю.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: