fbpx

В Івано-Франківську випустили "Довідник дитячого дозвілля"

Суспільство 18:42, 25.12, 2014

В Івано-Франківську відбулась презентація "Довідника дитячого дозвілля", виданого КП "Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр" за підсумками Фестивалю Дитячого дозвілля, який цього року вдруге проводився в Івано-Франківську.

"Довідник дитячого дозвілля" виданий тиражем 2000 примірників і буде розповсюджуватись в школах міста Івано-Франківська безкоштовно. Друк видання був здійснений за кошти спонсорів.

Також в рамках презентації Вікторія Шахоріна проанонсувала ще одну цікаву новорічно-різдвяну акцію "Листи з Івано-Франківська з любов’ю", яка відбуватиметься в рамках Новорічно-Різдвяного фестивалю в Івано-Франківську.

За словами Вікторії Шахоріної, у зв’язку зі швидким розвитком інформаційних технологій (Інтернет та мобільний зв'язок) в поштових скриньках ми вже звикли отримувати лише рахунки та періодичні видання. А листи від рідних, близьких, знайомих – або на електронну пошту, або у вигляді смс.

Усім мешканцям та гостям міста цього року запропонують відродити традицію листування та привітання близьких людей зі святами. Для цього потрібно лише прийти на Вічевий майдан та написати кілька теплих слів близьким, рідним, друзям, знайомим, сусідам. Листівку "З Івано-Франківська з любов’ю", конверт та марку можна взяти прямо на ярмарку безкоштовно, а після цього опустити у спеціальну скриньку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: