fbpx

В Івано-Франківську визначили найкращого коваля серед учнів ПТУ

Суспільство 07:58, 04.05, 2017

У Вищому професійному училищі № 21 відбувся І (відбірний) етап міського конкурсу з визначення найкращого коваля серед учнів професійно-технічних навчальних закладів міста.

В першому етапі конкурсу взяли участь понад 20 учасників з числа учнів Вищого професійного училища № 21 та Професійного політехнічного ліцею. За підсумками відбіркового етапу 5 переможців увійшли до фінального етапу конкурсу, які змагатимуться за звання кращого коваля, інформує прес-служба МВК.

Оцінювало роботи учасників спеціальне журі, яке очолив директор ТОВ "Ковальська фабрика "Арма" Сергій Полуботько

Підбиваючи підсумки відбіркового етапу, начальник управління праці Наталія Дмитраш зазначила, що метою проведення цього конкурсу є популяризація та заохочення до розвитку ковальської справи в місті,  вдосконалення фахової майстерності учнів професійно-технічних закладів та розвиток їх творчої активності, а також забезпечення в подальшому  підприємств міста кваліфікованими робітничими кадрами.

Проведення фінального етапу конкурсу заплановане на 6 травня 2017 року на площі біля фортечної галереї "Бастіон" в рамках відзначення Дня міста Івано-Франківська. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: