fbpx

В Івано-Франківську визначили лауреатів премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики

Суспільство 13:30, 22.05, 2014

В Івано-Франківській облдержадміністрації відбулося засідання комісії з присудження премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики.

Як повідомили "Курсу" у прес-службі ОДА, розглянувши рецензії на творчі роботи, що подавалися на здобуття премії, представники комісії визначили переможців у двох номінаціях: «Електронні засоби масової інформації» та «Друковані засоби масової інформації».
 

В першій з номінацій, за результатами голосування членів комісії, перемогу здобули журналісти обласного телебачення «Галичина» Оксана Лісовська і Юлія Юзьків, які виступили авторами сценарію музичного фільму «Казка гірських вітрів», а також представниця Івано-Франківської ОДТРК «Карпати» Ольга Котюк. Ольга презентувала авторську радіопрограму «На зустріч з піснею».

Серед представників друкованих засобів масової інформації творче лідерство розділили журналісти газет «Галичина» і «Край» (Городенківський район). Лауреатами премії імені Богдана Бойка відповідно стали Ігор Лазоришин з публікацією «В’язень-відбувайло» та Ігор Терлецький із журналістським матеріалом «У цій землі і в січні братики цвітуть».

Вручення премії відбудеться на урочистостях з нагоди Дня журналіста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: