fbpx

В Івано-Франківську визначили переможців обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики

Суспільство 11:07, 27.05, 2016

В Івано-Франківську на підсумковому засіданні комісії з присудження обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики визначили кращі роботи журналістів у двох номінаціях.

Про це повідомили КУРСу в прес-службі Івано-Франківської ОДА.
Члени комісії заслухали рецензентів робіт, які надійшли на конкурс в номінаціях "За кращий твір на телебаченні та у сфері радіомовлення" та "За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації та інтернет-виданнях" Наталію Димніч – старшого викладача кафедри журналістики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Івана Гриджука – редактора Надвірнянської районної газети "Народна воля".
За результатами обговорення робіт, які надійшли на конкурс, та таємного голосування були визначені переможці цьогорічного конкурсу. Зокрема, журналіст та редактор програм ОТБ "Галичина" Іван Харук переміг в номінації "За кращий твір на телебаченні та у сфері радіомовлення" й отримає премію за документальну кінострічку "Незабуті тіні". В номінації "За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації та інтернет-виданнях" перемогла Ірина Дружук за інтерв’ю з професором Миколою Кугутяком "Монахи Манявського скиту вмирали, але не підкорялись імперії. Це те саме, що ми бачили на Майдані", яке опубліковане на сайті Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ".
Окрім того, вирішено відзначити посмертно краєзнавця Михайла Головатого, співавтора телевізійного проекту "Вулиця" пам’яткою про участь у конкурсі на здобуття обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики та урочисто передати відзнаку його родині.
На засіданні також обговорили питання проведення цього конкурсу у 2017 році та запропонували внести зміни до Положення про обласну премію імені Богдана Бойка в галузі журналістики щодо збільшення суми премій для переможців конкурсу наступного року.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: