fbpx

В Івано-Франківську з Майзлів до катедри проляже Хресна дорога

Суспільство 16:12, 02.04, 2019

В ОДА відбулася нарада з організації і проведення передвеликодньої традиційної Хресної дороги у місті Івано-Франківську.

Участь у нараді взяли керівники структурних підрозділів ОДА, представники правоохоронних органів, міськвиконкому та єпархіального управління УГКЦ.

Обговорили організаційні моменти, інформує прес-служба ОДА. 

Зокрема зазначалося, що цього року молитва присвячена вшануванню Року Родини та Миру в Україні. Відтак до ходи планують залучити якнайбільше молоді. 

Хресний похід планують розпочати 14 квітня о 14.00 год. від монастиря Отців Василіян Царя Христа, що в мікрорайоні "Майзлі".

Хресна дорога пройде по вулиці Незалежності до архикатедрального собору Святого Воскресіння УГКЦ. У священній ході візьмуть участь представники влади, родини загиблих учасників АТО/ООС, військовослужбовці, семінаристи, студенти та школярі, працівники різних галузей та віряни Івано-Франківська.

На заході чергуватимуть правоохоронці та медики. 

У зв’язку з очікуваною великою кількістю учасників ходи буде обмежений заїзд приватним автотранспортом в центр міста у зазначені години  з 13.00 до 17.00. Також просять не паркувати автомобілі вздовж вулиць, якими йтиме хода.

Нагадаємо, в Долині та в Коломиї віряни вже пройшли Хресною дорогою. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: