fbpx В Івано-Франківську зафіксували листівки з ознаками "чорного піару", – ОПОРА | Курс

В Івано-Франківську зафіксували листівки з ознаками "чорного піару", – ОПОРА

Суспільство 20:36, 07.11, 2018

Сьогодні, 7 листопада, в Івано-Франківську з’явилися листівки з ознаками "чорного піару", спрямованого проти потенційної кандидатки у Президенти Юлії Тимошенко.

Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Агітаційні матеріали, що можуть мати ознаки "чорного піару", розклеєні на автобусних зупинках та тумбах для реклами у центральній частині міста. На листівках із написом "У кожного свій патріарх і своя церква-матір" з лівого боку зображено Юлію Тимошенко, яка цілує руку Московському Патріарху Кирилу, а з правого боку – подружжя Петра та Марини Порошенків поруч із Вселенським Патріархом Варфоломієм.

У прес-службі обласної організації політичної партії ВО "Батьківщина" появу листівок прокоментували ОПОРІ так: "Собаки гавкають – караван іде".

Наразі це перший зафіксований на Прикарпатті випадок агітації проти майбутніх кандидатів у президенти України, зауважує  координатор спостереження за виборами Громадянської мережі ОПОРА в Івано-Франківській області Богдан Морикіт.  

"Ці листівки мають ознаки дочасної прихованої агітації, адже можуть спонукати виборців голосувати проти майбутньої кандидатки", – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: