fbpx

В Івано-Франківську запровадять міську відзнаку в сфері благоустрою

Суспільство 14:47, 12.07, 2018

Запровадити в Івано-Франківську міську відзнаку в сфері благоустрою вирішив виконавчий комітет Івано-Франківської міськради з метою відзначення мешканців, суб’єктів господарювання, бюджетних установ, громадських організацій та інших суб’єктів за внесок у покращення благоустрою території, будинків та споруд міста.

Відзнаку запропонували на заміну огляду-конкурсу на найкращий будинковий комітет, територіальний комітет, найкраще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, який проводили у попередні роки.

Відзнака буде надаватися на конкурсних засадах. Такий конкурс буде щорічним. Номінації будуть різні, їх кількість та вид можуть змінюватися за рішенням комісії.

Переможців визначатиме конкурсна комісія протягом 10 робочих днів з моменту закінчення строку подачі заявок на участь у конкурсі.

Для участі в конкурсі претендентам потрібно буде подати: заявку (зразок розміщено на офіційному сайті Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою); короткий опис та обґрунтування своєї участі; фото та/або відеоматеріали, які підтверджують подані в описі факти.

Заявки на участь у конкурсі подаються в паперовій формі в Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (вул. Незалежності, 7, ІІ поверх, відділ надання житлових послуг, каб. 204) або в електронній формі на адресу dkgmvk@ukr.net з приміткою "На конкурс".

За кожною номінацією може бути визначено декілька переможців, які нагороджуються грошовою премією та відзнакою в сфері благоустрою.

Рішення про результати конкурсу прийматиметься конкурсною комісією на засіданні у присутності не менше як половини її складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів та онлайн-голосування мешканців міста у співвідношенні 50/50 %. У разі рівного розподілу голосів вирішальним буде голос голови конкурсної комісії.

Орієнтовні номінації, за якими проводиться конкурс:

– серед мешканців:

1. Зразковий балкон.

2. Зразковий під’їзд.

3. Найохайніше приватне домогосподарство.

4. Найцікавіша новорічна ілюмінація.

5. Найкращий будинок у самоуправлінні.

– серед підприємців:

1. Зразкова вивіска і фасад.

2. Зразкове озеленення біля закладу.

3. Зразковий благоустрій території.

4. Зразковий літній майданчик.

5. Зразковий будівельний майданчик.

– серед ОСББ, ЖБК, ОК, управляючих компаній:

1. Зразковий благоустрій біля будинку.

2. Зразкове утримання будинку.

3. Зразкове озеленення прибудинкової території.

– серед усіх суб’єктів:

1. За внесок у розвиток благоустрою міста.

2. За інновації у сфері благоустрою міста.

Сьогодні на засіданні члени виконавчого комітету одноголосно підтримали такий проект рішення.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: