fbpx

В Івано-Франківську згоріли два автомобілі

Суспільство 15:15, 20.12, 2014

Позавчора, 18 грудня, в обласному центрі повністю вигоріли два автомобілі. Приблизно півроку тому в цьому ж дворі згоріло ще одне авто. Експертиза встановить, чи це збіг обставин чи зумисне знищення майна мешканців.

Як розповідає власник одного з пошкоджених автомобілів Олександр Сова, приблизно о 3 годині 30 хвилин його розбудив сусід і повідомив про пожежу. "Сусід почув хлопок, – розповідає потерпілий.  Мабуть, вистрелило колесо. Він підійшов до вікна, побачив полум'я, відразу ж повідомив мені. Розповів, що спершу горіло сусіднє авто, "Nissan Primera", дуже швидко вогонь перекинувся на мою машину. Автомобіль сам горіти не може, а що спричинило пожежу  внутрішнє згорання чи підпал ззовні, з'ясує слідство".

Подія сталася в Івано-Франківську на перетині вулиць Миру та Івана Павла II, за 15 метрів від опорного пункту міліції. Наприкінці травня у цьому ж дворі  згорів автомобіль громадського активіста Михайла Бойчука.

Збитки Олександр Сова оцінити наразі не може, але зауважує, що відновлення "Chevrolet Aveo" 2008 року випуску за нинішнім курсом долара обійдеться в кругленьку суму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: