fbpx

В Івано-Франківську з'явиться сучасний мікрорайон з 3 садочками, школою, підземним паркінгом та новою "стометрівкою".

Суспільство 11:56, 26.10, 2018

Будівельна компанія "МЖК Експрес-24", яка на ринку нерухомості більш як 20 років, продовжує розбудову сучасного житлового комплексу в центральній частині Івано-Франківська (вулиця Національної Гвардії). У 2013 році компанія розпочала будівництво і за цей час збудувала 14 будинків, які здала в експлуатацію. 31 серпня відбулося відкриття першого дитячого садочка "Первісток".

"Наша компанія працює за принципом соціально відповідального підприємництва. Ми ставимо перед собою амбітні цілі – це будівництво сучасного, комфортного житлового комплексу з розвиненою інфраструктурою. Коли людина придбала житло, у неї має бути все необхідне: спортивні та відпочинкові зони, підземний паркінг, дитячі майданчики, сквери та зручні автомобільні розв’язки. Це проект "місто в місті"  коли в тебе є все необхідне для затишного життя",  зазначив директор "МЖК Експрес-24" Олекса Салига. 

У 2015 році компанія взяла участь у номінації "Житлове будівництво" конкурсу "Кращі будинки і споруди України 2015 року", який проводить Мінрегіонбуд разом з Архбудінспекцією, в якому стала одним із лідерів. Цього року БК "МЖК Експрес-24" перемогла у номінації "Лідер України-2018" у будівельній галузі.

Будівельна компанія продовжує розпочате, і вже повним ходом йде будівництво нової черги у житловому комплексі, що отримав назву "7 Квартал".

"Новий житловий комплекс буде мати якісно виражений європейський характер, оскільки в ньому не буде суцільних 9-поверхівок. У мікрорайоні буде гармонійне архітектурне поєднання багатоповерхівок з будинками, які матимуть лише 6-7 поверхів. Під час розробки плану майбутнього житлового комплексу ми спільно з компанією-замовником "Арсенал-СІТІ" дійшли згоди, що це має бути в Івано-Франківську європейський квартал з великою кількістю зелених та пішоходних зон",  пояснив директор "МЖК Експрес-24" Олекса Салига. 

На території нового житлового комплексу планують збудувати школу на 950 місць і два дитячі садочки (400 місць). Також планується будівництво торговельних центрів та відпочинкового скверу. Передбачено близько 3 тисяч парковочних місць, значну частину яких складатиме підземний паркінг. 

Однією з особливостей нового мікрорайону будуть закриті внутрішні двори, які мешканці будинків зможуть використовувати для відпочинку та дозвілля. Заплановане будівництво окремої спортивної зони та великого пішохідного бульвару, що з'єднає вулицю Національної Гвардії та вулицю Сорохтея. 

"Майже 700 сімей вчасно отримали житло, що стало яскравим підтвердженням наших слів. "МЖК Експрес-24" – це досвід, сучасний підхід та захищені інвестиції на зручних для вас умовах",  зазначив директор "МЖК Експрес-24" Олекса Салига. 

На цей час ми пропонуємо на вибір одно-, дво- та трикімнатні квартири різноманітних планувань. Це великі та просторі квартири з панорамними вікнами та комфортним плануванням, які задовольнять потреби найвибагливіших клієнтів.

Щоб отримати детальну інформацію про житлові комплекси, звертайтеся за телефоном 050 433 14 03 або за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Січових Стрільців, 58.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: